Societat 17/11/2020

Identifiquen dos menors que varen orinar en un cotxe amb la conductora a l'interior a Palma

A més, els adolescents llançaren pedres a dos vianants i atacaren una dona estirant-li els cabells

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha identificat dos menors –i n'ha detingut un perquè l'altre no era imputable per edat– per diversos delictes de desordre públic i d'odi després que provocassin molèsties i agredissin diversos vianants a Palma. Els fets varen tenir lloc l'horabaixa de divendres al barri d'Arxiduc, el polígon de Llevant, el Molinar i la carretera de Valldemossa.

Els joves estan acusats de pujar a la part posterior del cotxe d'una dona i orinar en un dels retrovisors mentre el vehicle estava aturat. A més, en varen obrir les portes de darrere. Poc abans, varen insultar i escopir a un home que passejava pel carrer, al qual també llançaren pedres, cosa que li causà una lesió a la mà.

A banda d'això, varen clavar una puntada de peu a una dona que passejava amb bicicleta, cosa que feu que caigués a terra, i la varen insultar. A una altra dona, li varen estirar fortament els cabells i després varen marxar a correcuita.

La Policia Nacional va iniciar una cerca per la zona quan va tenir coneixement dels fets i, pocs minuts després, localitzà els menors responsables. Els agents varen arrestar un dels joves per delicte d'odi i desordres públics, mentre que l'altre no era imputable per edat i l'entregaren als seus pares.

stats