Societat 05/05/2023

Hotelers de Platja de Palma carreguen contra la manca de serveis i banderes blaves: "Donam una imatge lamentable"

L'associació denuncia que aquesta temporada s'està vivint "un descontentament total"

ARA Balears
1 min
Turistes a la Platja de Palma.

PalmaL'Associació Hotelers de Platja de Palma ha carregat contra la manca de serveis i banderes blaves. En aquest sentit, ha assenyalat que la pèrdua de les dues banderes blaves que hi havia a Cala Estància i a la Platja de Palma és un "autèntic despropòsit". "Som la major zona turística de l'Arxipèlag i estam donant una imatge lamentable al visitant", ha expressat el president de l'Associació, José Antonio Fernández de Alarcón.

Segons ha informat Europa Press, també han criticat que aquesta temporada s'està vivint un "descontentament total", no només per als hotelers, sinó també per als visitants, "que es queixen diàriament de la manca de serveis que haurien d'estar operatius des de la Setmana Santa". Un fet que se suma a "la manca de para-sols i gandules" i que indigna encara més el sector.

Fernández de Alarcón ha recalcat que "fa setmanes" que estan demanant "urgència i rapidesa en la concessió dels permisos necessaris per a la instal·lació de para-sols i gandules a la platja". Així, des de l'associació han reprovat que els polítics "no es comprometen amb el seu deure amb el ciutadà i que cada vegada espenyen més les poques coses que estan ben fetes".

stats