Societat 21/04/2023

Els hotelers de Palma demanen a Cort "què farà amb els 11 milions que havia de destinar als projectes anul·lats"

Reclamen, a més, que es tornin a presentar els contractes per dur a terme les obres de millora

ARA Balears
2 min
Hotels de la Platja de Palma.

PalmaL'Associació d'hotelers de Platja de Palma (AHPP) han reclamat a l'Ajuntament de Ciutat i a les institucions i autoritats illenques que els expliqui què faran amb els 11 milions que havien de destinar als dos projectes que la justícia ha anul·lat i que, per tant, no es duran a terme. Aquesta reclamació arriba després que el Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals hagi invalidat els dos projectes per les condicions del contracte.

En aquest cas, les dues actuacions previstes que finalment no es duran a terme són la modernització de l'enllumenat de primera i segona línia i la reconstrucció del CAZ de la Platja de Palma. Els dos projectes responien a demandes històriques dels hotelers de la zona, que han assegurat que la sentència de la justícia i la ineficàcia de les autoritats polítiques demostra "una vegada més" que la zona és utilitzada com una arma electoral, però que després "no s'acaba fent res". "Hem perdut el compte de quantes vegades ens han dit que farien obres de millora i han quedat en res; ara, després d'un nou revés, no sabem que faran ni que passarà".

Davant aquest fet, els hotelers de la Platja de Palma exigeixen a les institucions que facin públic què tenen pensat fer amb els 11 milions que havien d'invertir a la zona i han criticat amb contundència el "silenci" després de saber que no s'invertirà aquesta partida en les obres de millora de la zona.

A més, després de la sentència del Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals, demanen que les autoritats illenques actuïn amb "eficiència i celeritat" per arreglar els errors advertits pel tribunal i publicitar novament de manera correcta, el concurs amb les modificacions oportunes en el plec de condicions.

"La zona de la Platja de Palma continua sent la gran oblidada per part dels nostres dirigents, no pot ser que aquests més d'11 milions que havien d'invertir-se a la zona ara es destinin a altres fins", han sentenciat.

stats