Succés
Societat 13/09/2022

Un home ha mort electrocutat mentre treballava en una obra a Bendinat

La Policia Local investiga els fets per esclarir les causes del succés

ARA Balears
1 min
Una ambulància en una imatge d'arxiu

PalmaUn home de 36 anys ha mort electrocutat mentre treballava en una obra del carrer de la Ginesta de Bendinat (Calvià). El 061 ha informat que es tracta d'un accident laboral i que quan han arribat al lloc dels fets la víctima ja estava en aturada cardiorespiratòria i no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Els Serveis d'Emergències han rebut aquest matí l'avís d'un dels companys de l'obrer informant-los que s'ha electrocutat mentre treballava i que el seu company no responia. Un cop han arribat a l'obra on estaven treballant han trobat la víctima sense signes vitals i han començat a fer-li maniobres de reanimació per tractar de reviure'l. Tot i haver-li fet RCP i maniobres avançades de reanimació durant uns 50 minuts, el personal sanitari no ha aconseguit salvar-li la vida.

Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat també, a part del personal sanitari, una patrulla de la Policia Local de Calvià que està duent a terme una investigació per esclarir els fets i determinar les causes de l'electrocució que ha provocat la mort de l'obrer.

stats