Assetjament
Societat 03/09/2022

La Guàrdia Civil investiga el cas del nin assetjat a Lloseta

La família ha denunciat el cas de 'bullying' i l'Equip de la Dona i del Menor (Emume) de l'Institut Armat s'està fent càrrec de la investigació

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil, d'esquena, al costat d'un vehicle oficial.

PalmaLa Guàrdia Civil està investigant el cas del nin assetjat en una escola d'estiu, ubicada a les instal·lacions d'un col·legi de Lloseta, després de la denúncia que va fer la família del menor aquest divendres. Segons ha afirmat la Guàrdia Civil, a partir d'aquest moment, l'Equip de la Dona i del Menor (Emume) de l'Institut Armat s'està fent càrrec de la investigació.

Cal recordar que els fets varen sortir a la llum aquest dijous, quan el germà gran de l'afectat va explicar a les xarxes socials la situació de bullying en una publicació viral. "Ha arribat a casa i el primer que ha fet és posar-se a plorar i dir que aquesta vida és una merda, que no volia viure més", va publicar el jove en el seu compte d'Instagram.

L'incident va succeir dimecres a Lloseta, quan el menor va portar un pastís a l'escola per celebrar el seu aniversari, però els seus companys, en comptes de cantar-li 'aniversari feliç', varen modificar la lletra de la cançó per dir-li "gras", "foca" i altres insults. Continuant amb el relat publicat a les xarxes, el jove acusava en aquesta publicació els professors de "fer els ulls grossos" davant aquesta situació.

stats