Societat 26/02/2022

El Govern posa en marxa el curs de capacitació per a oficials de Policia Local

Es convoca per a 40 places i està previst que comenci el mes de març

ARA Balears
1 min
La consellera Mercedes Garrido saluda els agents.

PalmaEl Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) publica aquest dissabte la convocatòria del curs de capacitació per a la categoria d'oficial de Policia Local per a l'any 2022, el qual durà a terme l'Escola Balear d'Administració Pública. El Govern ha assenyalat que el curs disposarà de 40 places. Començarà previsiblement el mes de març i es preveu que tingui una durada de 175 hores de formació.

Poden aspirar a aquest curs les persones que han superat la fase d'oposició d'un procés selectiu per accedir a la categoria d'oficial i que han de ser nomenades personal funcionari en pràctiques per l'autoritat municipal. El curs és obert a aspirants de totes les Illes, perquè es farà de manera telemàtica en la major part dels continguts, tot i que els continguts presencials s'impartiran a Mallorca, i l'EBAP n'assumirà les despeses.

El Govern recalca que l'objectiu és donar resposta a les demandes dels ajuntaments, reforçar el cos i minvar la manca de policies locals a les Balears, pel fet que els efectius que augmentin de categoria deixen pas a la incorporació de nous policies locals en el seu lloc.

stats