Societat 19/01/2021

El Govern crea tres grups d'experts per treballar la reobertura de les Balears

Aquesta divisió servirà per abordar de manera diferenciada aspectes sanitaris, tècnics i científics i de comunicació

Ara Balears
1 min
Un dels objectius dels grups de treball és posicionar les Illes com a destí segur en el mercat turístic

PalmaLa comissió d'experts per a la reobertura segura de les Balears, que el Govern va posar en marxa el novembre, tindrà tres grups de treball per abordar aspectes sanitaris, tècnics i científics i de comunicació. La comissió s'ha reunit aquest dimarts per tractar el posicionament de les Illes com a destinació segura en els mercats turístics.

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha encapçalat aquesta trobada, on s'ha aprovat distribuir les tasques en grups de treball. El primer, de caràcter sanitari, farà feina en la seguretat en l'entorn laboral, l'atenció sanitària al turista i com fer arribar als visitants les notícies que es puguin produir.

El segon grup de treball, de caràcter científic i tècnic, s'encarregarà d'establir un quadre d'indicadors, de fer un estudi dels sistemes predictius i de dotar-se d'eines digitals per millorar el control de les dades. El tercer grup definirà l'estratègia de comunicació, posicionarà i promocionarà les Balears com a destinació segura, obrirà un portal web d'informació covid per a turistes i millorarà les eines digitals orientades als visitants.

stats