Societat 18/06/2021

El Govern aprova noves restriccions a la Platja de Palma per lluitar contra el turisme d'excessos

A les taules de l'exterior només hi podran haver 10 persones i un total de 200 persones i l'aforament màxim a l'interior es limitarà a 100

ARA Balears
1 min
Unas botellada a l'Arenal.

El Consell de Govern extraordinari ha aprovat aquest divendres restriccions específiques pels locals d'oci i restauració de la Platja de Palma per lluitar contra el turisme d'excessos a la zona i evitar la propagació del covid-19.

Segons han informat en un comunicat, dins dels establiments hi podrà haver sis persones per taula, igual que a la resta de locals de les Illes, però a l'exterior es limitarà a 10 persones i no a 12, com van dir aquest dimarts. A més, no es podran fer servir taules altes o tamborets i l'aforament màxim a l'interior es limitarà a 100 persones i a l'exterior a 200.

Aquesta decisió, expliquen, s'ha pres després de comprovar que, segons els informes policials i dels distints cossos d’inspecció, la majoria dels incompliments respecte de la normativa covid-19 es produeixen en aquesta zona.

A la resta de zones afectades pel Decret llei 1/2020, de 17 de gener, contra el turisme d'excessos, continuen en vigor les normes establertes, es preveu que l'acord del Consell de Govern entri en vigor quan es publiqui en el BOIB del dissabte 19 de juny, i que estigui vigent fins a les 00 h del 3 de juliol.

stats