Societat 11/03/2020

El Govern ajorna totes les proves d'oposicions a Balears convocades durant els pròxims 30 dies

Aquesta mesura afecta els exàmens del cos auxiliar, de gestió i administratiu

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu

PalmaEl Govern balear ha decidit ajornar totes les proves d'oposicions convocades en els propers trenta dies "i durant el temps que sigui necessari", segons ha informat aquest dimecres en un comunicat. La Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització segueix les indicacions del Ministeri de Política Territorial i Administracions Públiques.

Tot i que, actualment, les Balears es troben en una fase de contenció simple, s’ha decidit extremar les mesures "per responsabilitat" i "pel fet de ser una comunitat insular", segons argumenten en el comunicat.

En concret, les proves ajornades són les següents: el primer examen al cos auxiliar previst per al 21 de març, al qual estaven convocades 3.299 persones a Mallorca, 227 persones a Eivissa i 179 a Formentera; el segon examen al cos de gestió, previst per al 4 d'abril, al qual estaven convocades 817 persones a Mallorca, 10 a Menorca i 9 a Eivissa; i el segon examen al cos administratiu, previst per al 25 d'abril, al qual estaven convocades 144 persones a Mallorca, 13 a Eivissa i 2 a Menorca.

Cal recordar que aquest dimecres la Conselleria de Salut ha informat que durant els pròxims 30 dies queda prohibit qualsevol tipus d'esdeveniment que pugui atreure més de 1.000 persones i ha explicat que, per seguretat davant l'expansió del coronavirus a Espanya, els actes culturals, esportius i socials per als quals es preveu que l'assistència sigui inferior a aquesta xifra han de tenir l'autorització de Salut Pública, i tot i que disposin del permís de l'Ajuntament, no es podran fer sense el permís del Govern.

Aquestes mesures s'han establert després que aquest dimecres s'hagin confirmat tres nous casos de coronavirus a les Illes.

stats