Societat 03/04/2019

Acord per fomentar l'ús de vehicles amb motor de gas natural a les Illes

Redexis i la Federació Empresarial Balear de Transports signen un conveni per implantar aquesta tecnologia menys contaminant

Ara Balears
1 min
Planta de gas natural de Redexis.

PalmaLa companyia de distribució de gas natural Redexis i la Federació Empresarial Balear de Transports (FEBT) han signat un conveni per fomentar l'ús a les Illes de vehicles amb motors de gas natural comprimit, segons informa Efe.

Segons han informat totes dues entitats aquest dimecres, la patronal promourà entre els seus associats la utilització de vehicles impulsats amb gas natural i facilitarà a l'empresa informació sobre la seva implantació i tipologia perquè desenvolupi les infraestructures de proveïment d'aquest combustible.

L'acord l'han subscrit el director de diversificació de negoci de Redexis, Miguel Mayrata, i el president de la FEBT, Rafal Roig.

Segons la companyia energètica, el gas natural comprimit redueix les emissions de CO2 un 30%, un 85% les d'òxid de nitrogen i gairebé el 100% les d'òxids de sofre, en comparació amb els combustibles derivats del petroli.

stats