El centre Flassaders acull l'exposició 'No i Punt! Palma lliure d'agressions sexistes'

La mostra, impulsada per l'àrea d'Igualtat, estarà oberta durant tot el mes de gener

L’àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics ha presentat aquest dijous al centre Flassaders l’exposició del projecte ‘No i Punt! Palma lliure d’agressions sexistes’, basada en testimonis reals de violència i de mostres de rebuig a aquestes violències recollides als punts d’informació de la campanya d'ençà del 2016.

El regidor de l’àrea d’Igualtat, Aligi Molina, ha destacat que, amb aquesta exposició, es mostren “sense filtres” els relats de les dones que han patit aquestes formes de violència masclista. L’objectiu, ha dit, és “visibilitzar les violències sexuals, d’acompanyar els que les pateixen i de continuar treballant eines per fer-les desaparèixer”.

Atesos els nombrosos testimonis que varen recollir, l’àrea d’Igualtat va decidir transformar totes aquestes frases, reflexions i episodis en un format expositiu. Segons han destacat, la tercera part de les frases són relats de dones narrats en primera persona d’assetjament i abusos al carrer, a festes i llocs d’oci de Palma. També s’han recollit alguns exemples d’agressions a persones LGTBI.

L’exposició és gratuïta i estarà oberta a tothom durant el mes de gener al centre Flassaders, de dilluns a divendres (de 9 a 21 h) i els dissabtes (de 10 a 13 h). A més, l’àrea d’Igualtat oferirà tallers de prevenció de violències sexuals als centres que facin la visita (per a 4rt d’ESO i Batxillerat), així com entitats i grups juvenils.

EDICIÓ PAPER 13/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF