Societat 30/09/2021

La Fiscalia de les Balears dona suport al passaport covid per les discoteques

ARA Balears
1 min
Gent ballant en una discoteca de Sitges a finals de maig, durant una prova pilot per a l'obertura de l'oci nocturn.

PalmaLa Fiscalia de les Illes Balears ha informat a favor del passaport covid-19 en l'oci nocturn i avala de manera íntegra la petició del Govern, segons ha avançat Última Hora i ha pogut confirmar l'ARA Balears. Ara l'aplicació de la mesura queda a l'espera del que decideixi el Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB).

Si finalment s'aprova aquesta mesura, els locals podran obrir amb un 75% del seu aforament com a màxim. Pel que fa a l'interior, a l'hora de consumir begudes la gent haurà d'estar asseguda en taules, però es podrà accedir a la pista de ball amb mascareta i l'horari de clausura serà a les 5 h. 

Cal recordar que va ser el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, qui va comunicar aquesta setmana que demanarien al Tribunal Superior de Justícia que es pogués demanar el certificat covid per poder accedir als locals d'oci nocturn. Ara, amb la resposta positiva de la Fiscalia, l'oci nocturn està més a prop d'obrir el pròxim divendres dia 8 d'octubre, després d'estar aturat durant dos anys.

stats