Societat 25/01/2018

Hila declina disculpar-se per publicar dades d'ús dels pàrquings pel PP i diu que "no hi ha res més perillós que un edil del PP amb una targeta"

L'exbatle recorda que l'equip de govern del PP disposava de més de 100 targetes d'accés gratuït als pàrquings municipals, una despesa de centenars de milers d'euros, i que no pot donar lliçons

Lluís Felipe Lorenzo
1 min
Ferrer i Hila rebutgen dimitir per desprotegir dades d'ús dels pàrquings pel PP i contesten que "no hi ha res més perillós que un edil del PP amb una targeta"

PalmaL'equip de govern de l'Ajuntament de Palma ha rebutjat les mocions d'urgència presentades pel Partit Popular i Ciutadans per demanar la dimissió del regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, per la sanció imposada per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades a l'Ajuntament de Palma per fer públiques les dades d'ús d'aparcaments municipals de regidors del Partit Popular "de més de 100 targetes per aparcar gratuïtament als pàrquings de la Societat Municipal d'Aparcaments de Palma (SMAP), que suposen un cost centenars de milers d'euros".

L'actual equip de govern, quan el batle era José Hila, va publicar "el mal ús" d'aquestes targetes per part d'alguns regidors del Partit Popular quan governaven anteriorment. Per aquest motiu, el PP i Ciutadans, en el seu torn de paraula i en declaracions als mitjans, varen fer extensiva la petició de dimissió de Ferrer a Hila, llevat que paguin els 30.000 euros de sanció imposats contra l'Ajuntament.

Segons la portaveu del PP, Margalida Duran, els regidors del PP varen fer un ús correcte de les targetes i han estat sotmesos a "espionatge". A aquesta acusació, Hila va respondre que "en un moment en què els ciutadans demanen màxim rigor i transparència, els regidors del Partit Popular feien un mal ús que hem detectat, i nosaltres tan sols demanarem disculpes per publicar aquestes dades quan vostès reconeguin que n'han fet un mal ús". En aquest sentit, ha afegit que "a l'Ajuntament de Palma no hi ha més perillós que un regidor del Partit Popular amb una targeta". Hila va recomanar també a Ciutadans que es diferenciï del Partit Popular, perquè arribar a presentar dues mocions d'urgència "és ser com dues gotes d'aigua".

stats