Societat 08/07/2020

Entre 1.500 i 2.000 famílies de Palma rebran ajuts per a les activitats infantils d'estiu

Les quantitats subvencionables seran de 150 euros si són inscripcions mensuals i de 75 si són quinzenals

M. Fuster
1 min
Activitats  amb infants a un camp d'estiu

PalmaL'Ajuntament de Palma i el Consell de Mallorca firmaran un conveni, segons s'ha aprovat aquest dimecres a la Junta de Govern, que beneficiarà entre 1.500 i 2.000 famílies de Palma, que rebran un ajut per a la inscripció dels seus fills i filles a les activitats infantils d'estiu a qualsevol municipi de Mallorca. El portaveu de l'equip de govern de l'Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo, ha assenyalat que les quantitats seran de 150 euros si es tracta d'inscripcions mensuals i de 75 si són quinzenals.

Jarabo ha explicat que són ajuts "essencials en temps complexos creats per la pandèmia del covid-19" i que l'Ajuntament ha d'estar "al costat de qui més ho necessita".

Els doblers per tirar endavant el conveni, que són, en total, 300.000 euros, els aportarà íntegrament el Consell de Mallorca. Els nins i nines beneficiats han de tenir entre 3 i 16 anys. Els ajuts estan destinats a subvencionar les inscripcions per a activitats d'un mínim de 14 dies i estan adreçats a famílies en situació de vulnerabilitat, desocupades, que estan en situació d'ERTO a causa de la pandèmia.

stats