Societat 20/10/2018

Les explotacions afectades del Llevant podran rebre una compensació de fins al 80% pels danys soferts

Els afectats tenen de termini fins al 9 de novembre per presentar la seva declaració davant el Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears

Ara Balears / Efe
1 min
Les explotacions afectades del Llevant podran rebre una compensació de fins al 80% pels danys soferts

PalmaEl Govern balear compensarà entre un 40 i un 80 per cent les pèrdues en els cultius i els danys en infraestructures agrícoles causats per les inundacions a la comarca del Llevant, per a això, les explotacions afectades tenen de termini fins al 9 de novembre per presentar la seva declaració de danys davant el Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears.

Els propietaris poden descarregar des de l'enllaç '

La Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca ha informat aquest dissabte del termini per formalitzar aquesta declaració de danys, després que la riuada que va afectar aquesta zona de Mallorca hagi causat la mort de tretze persones. A més, múltiples cultius, terrenys, tancaments, parets i cabanyes ramaderes de les explotacions, es van veure molt afectats.

La conselleria assenyala que les elevades pluviometries registrades han sobrepassat la capacitat del sòl per retenir l'aigua, la qual cosa ha provocat danys en nombroses finques dels municipis de Sant Llorenç del Cardassar, Artà, Capdepera, Manacor i Son Servera.

stats