Societat 31/01/2019

Eroski recapta 49.000 euros a les Balears per a 14 projectes d'ajuda a la infància

Els clients han fet les donacions, 3.500 euros més que l'any passat, en el marc de la campanya 'Mide sonrisas'

Ara Balears
1 min
Eroski recapta 49.000 euros a Balears per 14 projectes d'ajuda a la infància

PalmaL'Eroski Center del carrer d'Aragó, 206, de Palma ha recaptat fins a 49.000 euros, 3.500 més que l'any passat, que seran destinats a 14 organitzacions d'ajuda a la infància en el marc de la campanya 'Mide sonrisas'.

Alguns dels projectes que rebran els donatius són: colònies educatives per promoure l'autonomia i l'autoestima dels infants amb diabetis, així com la normalització de la malaltia en el seu dia a dia (Adiba), un programa d'oci i temps lliure amb la finalitat de crear un punt de trobada en l'entorn d'oci normalitzat (Asnimo) i l'adquisició i instal·lació de sis ordinadors per poder dur a terme activitats fonamentals per a la comunicació i l'aprenentatge dels infants amb paràlisi cerebral i discapacitats similars (Aspace).

En concret, les entitats beneficiades, amb 3.500 euros cada una, són: Abaimar, ABDEM, Accab, Adiba, Adisma, Asnimo, Aspace, Aspanob, Aspaprode, APNAP, Centre Mater Misericordiae, Disfam, Fundació Nemo i Fundació Respiralia.

L'acte d'entrega dels donatius va comptar amb la presència dels responsables d'associacions infantils beneficiades i d'Alfredo Herráez, Xisca Pol i Joan Ripoll, director, responsable de comunicació i responsable de relacions institucions d'Eroski a les Balears respectivament. Herráez va expressar la satisfacció d'Eroski per poder col·laborar, un any més, amb aquestes organitzacions i ha destacat tant el treball de les associacions com la gran solidaritat dels clients i la labor del personal de caixa dels comerços.

stats