Societat 01/12/2021

Enguany tampoc hi haurà festa la nit de Cap d'Any a la plaça de Cort pel covid-19

IB3 ha demanat retransmetre les campanades, segons fonts de l'Ajuntament

1 min
Gent a la plaça de Cort celebrant l'entrada del 2020.

PalmaEnguany tampoc hi haurà festa la nit de Cap d'Any a la plaça de Cort -organitzada per l'Ajuntament de Palma- per evitar aglomeracions i nous contagis de coronavirus. La decisió no té a veure amb l'escalada de casos a les Balears perquè l'equip de govern enguany va decidir no programar l'esdeveniment, com tampoc es va fer cap acte per l'encesa de llums de Nadal, segons apunten fonts del Consistori.

IB3 ha demanat retransmetre les campanades que tocarà el rellotge de Cort, popularment conegut com en Figuera, segons afegeixen les mateixes fonts consultades. Cal recordar que la festa de Cap d'Any per celebrar l'arribada del 2021 sí que es va organitzar i es va haver de suspendre pel coronavirus.

De moment, però, es manté la presencialitat de la cavalcada dels Reis de Palma i dels concerts programats per les festes de Sant Sebastià, que en tot cas estaran condicionats per l'evolució de la pandèmia.

L'Ajuntament, de fet, ha anunciat aquest dijous que els grups musicals La Casa Azul, Cariño, Natalia Lacunza, Roba Estesa, Princesesbarbudes, Al-Mayurqa i Qanarusa actuaran a la revetla. Es tracta dels set primers contractes adjudicats per la Junta de Govern dels 14 que hi participaran.

Pel que fa a la possibilitat que els bars, restaurants i cafeteries de Palma tornin a utilitzar els aparcaments de cotxes per muntar terrasses, l'Ajuntament ho ha descartat de moment. Les mateixes fonts municipals consultades han assenyalat que el Consistori no ha rebut cap petició.

stats