Societat 23/10/2020

L'Ajuntament de Palma suspèn la festa de la nit de Cap d'Any pel covid-19

El Consistori no organitzarà l'esdeveniment, que se celebra a la plaça de Cort i al Born, per evitar aglomeracions

K. O.
1 min
Encesa dels llums de Nadal en una imatge d'arxiu

PalmaLa festa de la nit de Cap d'Any que organitza l'Ajuntament de Palma a la plaça de Cort i al Born no es podrà celebrar enguany, segons ha explicat a l'ARA Balears el regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior de Cort, Alberto Jarabo.

Les actuals restriccions sanitàries recomanen que no hi hagi aglomeracions i per aquesta raó l'equip de govern del Consistori ha decidit no organitzar la festa. De fet, un dispositiu de la Policia Local vetlarà per evitar aglomeracions durant el vespre.

La decisió també pretén fer complir la normativa sanitària que estableix que a la 1 h de la matinada no hi pot haver activitats, segons Jarabo, que ha recordat que això és més difícil de complir la nit de Cap d'Any perquè la festa comença a mitjanit. Les campanes de Cort, però, es podran sentir com cada any.

D'altra banda, cal recordar que els concerts de la revetla de Sant Sebastià de Palma aes faran amb el públic assegut i amb un aforament limitat a 500 persones com a màxim. Aquestes tres actuacions musicals es faran al parc de la Riera i els assistents necessitaran entrada prèvia per poder accedir al recinte.

stats