Societat 21/09/2020

El batle de Palma cita els sindicats per intentar que desconvoquin la vaga de l'EMT

La proposta de José Hila es produeix després que aquest matí els vaguistes n'hagin demanat la dimissió per la "nefasta" gestió

Ara Balears
1 min
El batle de Palma, José Hila, al seu despatx de Cort

PalmaEl batle de Palma, José Hila, ha citat aquest dimarts a les 15 h els representats sindicals del comitè d'empresa de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) per intentar arribar a un acord que permeti desconvocar la vaga indefinida, que tot just aquest dilluns compleix vuit dies.

La proposta del batle es produeix després que aquest matí els vaguistes n'hagin demanat la dimissió per la "nefasta" gestió que està fent de la vaga. A causa de les restriccions d'aforament per evitar casos de coronavirus, Hila ha convidat un representant de cada sindicat amb representació al comitè d'empresa, segons ha detallat l'Ajuntament de Palma en un comunicat. Les negociacions entre el comitè i la direcció de l'EMT es varen trencar una vegada més sense cap acord aquest diumenge.

Els vaguistes també han demanat la dimissió del regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma, Francesc Dalmau, i del gerent de l'EMT, Mateu Marcús, durant una protesta en què han tallat el trànsit durant cinc minuts a les Avingudes de Palma, a l'altura de la plaça d'Espanya.

stats