Societat 14/07/2023

Emaya limita l'ús de l'aigua pública per a les festes d'estiu

L'Ajuntament de Palma atén l'exigència de Recursos Hídrics del Govern, que ha demanat estalviar el màxim d'aigua

ARA Balears
1 min
La batalla de Canamunt vs Canavall

PalmaL'entrada en estat de preemergència per sequera ha tancat l'aixeta de l'aigua per a les festes veïnals de Palma de l'estiu. Segons han avançat mitjans locals i ha confirmat l'ARA Balears, l'empresa pública de neteja i de gestió de l'aigua de l'Ajuntament de Palma, Emaya, atén les exigències de Recursos Hídrics del Govern, que han demanat estalviar el màxim possible aquest recurs.

Això, per tant, posa en perill celebracions com ara la de Canamunt i Canavall, organitzada per Orgull Llonguet i que ja ha esdevingut tradició a Ciutat. Tal com va avançar Diario de Mallorca, la Federació d'Associacions de Veïns de Palma es va reunir ahir dijous amb l'equip de govern de Cort per expressar alguns dels temes més urgents per als ciutadans, entre els quals hi havia la negativa d'Emaya a l'hora de col·laborar amb la xarxa d'aigua a les festes.

Amb tot, les entitats al·leguen que per a les activitats que requereixen aigua es veuen obligades a contractar un camió, utilitzar-ne només una part i malbaratar la resta. En cas d'acceptar la proposta, la portaveu de l'entitat va aclarir que estarien disposats a pagar el servei.

stats