Societat 17/02/2020

Educació afirma que la gravació feta a una classe d'un institut de Palma és il·legal

Vox aprofita la difusió de l'enregistrament per insistir que hi ha adoctrinament a les aules i demanar la compareixença del conseller Martí March

Maria Fuster
1 min
Un de cada 18 alumnes d’institut ha estat expulsat  com a mínim un cop

PalmaLa Conselleria d'Educació afirma que és "il·legal" la gravació feta pública per esRadio i Libertad Digital, segons aquests mitjans, a una classe de Valors Ètics de l'IES Emili Darder. "A l’interior dels centres educatius no està permès fer enregistraments de cap tipus sense autorització prèvia", asseguren. D'altra banda, han remarcat la gravació s'ha fet "en contra de la normativa del centre i de l’autoritat del professor". Vox ha aprofitat la difusió d'aquest àudio per insistir que hi ha adoctrinament a les aules i per demanar d'urgència la compareixença al Parlament del conseller Martí March.

La conselleria assenyala que es respecta "l’autoritat del centre i del professorat". La formació d'extrema dreta manté que al 70% dels centres de les Illes hi ha adoctrinament i que és una realitat que ja tenien constatada al Círculo Balear.

Els representants de Vox també han informat que han canviat per urgència la pregunta que tenien prevista fer a la presidenta Armengol demà dimarts al Parlament per demanar sobre aquest tema.

stats