Ensenyament
Societat 26/07/2023

Els directors dels centres educatius de les Balears critiquen que el Govern no els hagi convocat

Les associacions han apuntat que esperen poder reunir-se "aviat" amb el nou Executiu

ARA Balears
1 min
Una aula amb alumens de primària. / ARA BALEARS

PalmaLes associacions de Directives de Centres Educatius Públics d'Infantil, Primària i Secundària de les Illes Balears han lamentat que el Govern no els hagi convocat en la reunió que s'ha fet aquest dimecres, en la qual han participat la presidenta, Marga Prohens i el conseller d'Educació amb diversos representants de les associacions, entitats i sindicats de la comunitat educativa pública i concertada. "Ens produeix una enorme perplexitat que no se'ns hagi convidat a aquesta reunió, de la qual ens hem assabentat per la premsa", han apuntat.

En aquest sentit, els directors dels centres han recordat que les associacions conformades per la Federació de Directives d'Infantil i Primària de les Illes Balears, l'Associació de Directors d'Ensenyança Secundària de Menorca, l'Associació de Directors d'Ensenyament Secundari i l'Associació de Directors d'Educació Secundària de Mallorca sempre han "col·laborat" amb l'Administració amb l'objectiu "d'aportar" la seva experiència al capdavant dels centres educatius.

"No s’ha d’oblidar que mantenim un contacte diari amb les necessitats dels nostres centres, rebem les inquietuds dels claustres i de les famílies i feim propostes per a la millora general del nostre sistema educatiu a partir de l’experiència directa", han assenyalat les directives. Finalment, han dit que esperen que el fet de no haver-los convidat hagi estat "fruit d’una celeritat de convocatòria" i que confien a "poder fer aviat una reunió".

stats