Formació
Societat 28/11/2022

Directius turístics i alumnes de la UIB es troben per compartir els reptes del mercat laboral

La jornada sobre el turisme del futur i els seus desafiaments es fa aquest dimarts al campus amb una participació del màxim nivell

ARA Balears
1 min
Maria Frontera, presidenta de la FEHM

PalmaEl capital humà és la columna vertebral de qualsevol activitat econòmica, i més encara del turisme. El sector ha experimentat una transformació important al llarg dels darrers anys amb la irrupció de les noves tecnologies i l’aparició de nous actors i intermediaris, i la Facultat de Turisme ha decidit acostar la realitat del mercat laboral que es trobaran els seus alumnes una vegada acabin els estudis.

Amb l’objectiu que els estudiants de la Universitat de les Illes Balears puguin conèixer com serà el mercat laboral turístic del futur, la Facultat de Turisme i DirectBeds han organitzat per a aquest dimarts la jornada New Age Tourism, que tindrà lloc a les 10 h a l’auditori de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador. 

Directius de diferents empreses del sector turístic (HOTETEC, Mar Hotels, Jumbotours, MAC Hotels i Pure Salt Luxory Hotels) i alumnes de la UIB que hi han fet pràctiques explicaran la seva experiència. També es presentarà el programa de formació i mentorització per als alumnes de la Facultat de Turisme de la UIB.  En definitiva, un espai de trobada per passar de la formació acadèmica a la pura realitat laboral, amb els seus desafiaments i reptes.

La jornada inclourà també la intervenció de Mireia Faugier, responsable de DirectBeds, que farà la xerrada La nova era en el mercat laboral.

La jornada també inclou una taula rodona amb la participació de: 

  • María Frontera, presidenta de la Federació Hotelera de Mallorca.

  • Jaume Monserrat, president de Turistec.

  • Susana Rodriguez, especialista en empreses saludables - Blanc Consulting.

  • Maria José Durán, Destination Manager Mallorca – TUI Musement.

  • Alba Garberí, Sales Executive Manager Spain & Portugal – Turijobs.

  • Tolo Deyà, vicedegà de la Facultat de Turisme.  

stats