Societat 06/03/2024

Dimiteix la coordinadora de Salut Mental un mes després de ser nomenada

La directora general, Alícia González, assegura que la decisió ve per la voluntat de tornar a l'activitat assistencial

ARA Balears
1 min
La psiquiatra Carme Bosch serà la nova coordinadora de Salut Mental

PalmaLa coordinadora de Salut Mental, Carme Bosch, nomenada fa només un mes, ha presentat la dimissió, segons ha avançat Diario de Mallorca. Va accedir al càrrec per substituir Oriol Lafau, que havia estat el principal impulsor de la primera l'Oficina de Salut Mental, durant el Govern del Pacte. La directora general de Salut Mental, Alícia González, ha apuntat que la dimissió és causada pel fet que desitja tornar a l'activitat assistencial a l'àrea de salut corresponent a l'Hospital d'Inca, on ja estava abans d'accedir al càrrec. En la mateixa línia, ha agraït la tasca feta i ha mostrat el seu respecte per la decisió.

De moment, Bosch continuarà fent feina a la coordinadora, fins que torni al seu lloc de feina. Ara per ara, però, el gruix de feina l'estan assumint González i Oriol Lafau perquè, a causa de la sorpresa que ha provocat la dimissió, encara no s'ha decidit qui ocuparà el lloc.

Bosch, de la mà de la directora general de Salut Mental, Alícia González, tenia el repte d'impulsar i aplicar el Pla estratègic de benestar emocional i salut mental de les Balears, un dels plans als quals el Govern ha donat més valor i que ja va presentar.

La fins ara coordinadora és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Rovira i Virgili, especialista en Psiquiatria. Va ser coordinadora del Servei de Psiquiatria de l'Hospital d'Inca durant els anys 2018 i 2019 i posteriorment, entre 2019 i 2023, va ser la directora mèdica d'aquest mateix hospital. 

stats