Govern
Política 07/02/2024

Carme Bosch serà la nova coordinadora de Salut Mental

Substitueix Oriol Lafau, que va renunciar al càrrec per motius personals

ARA Balears
1 min
La psiquiatra Carme Bosch serà la nova coordinadora de Salut Mental

PalmaLa psiquiatra Carme Bosch serà la nova coordinadora de la Direcció General de Salut Mental. Així ho ha anunciat aquest dimecres el Govern de les Illes Balears, a través d'un comunicat. El nomenament arriba després que Oriol Lafau, fins ara coordinador, deixàs el càrrec per motius personals.

Bosch és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Rovira i Virgili, especialista en Psiquiatria. A més, des de l'Executiu de les Illes Balears han informat que també va ser coordinadora del Servei de Psiquiatria de l’Hospital d’Inca durant els anys 2018 i 2019 i posteriorment, entre 2019 i 2023, va ser la directora mèdica d’aquest mateix hospital. En l’actualitat ocupa el càrrec de coordinadora assistencial de la Direcció General de Salut Mental.

Per la seva banda, el Govern ha anunciat que Lafau continuarà com a coordinador del Grup d’Atenció a les Malalties de Salut Mental del Pacte per la Salut. A més, Lafau es reincorporarà a la seva plaça de l’hospital Son Espases; concretament, al dispositiu de l’Equip de Seguiment Assertiu Comunitari.

Un cop ja s'ha fet oficial el relleu al capdavant de la Direcció General de Salut Mental, la Conselleria de Salut ha volgut agrair i valorar la feina feta per Lafau durant aquest temps i ha destacat l'esforç que va dur a terme per engegar l’Oficina de Salut Mental de les Illes Balears i per aprovar el Pacte balear per al benestar emocional i la salut mental.

stats