Successos
Societat 03/04/2024

Un deute de 30 euros a Palma acaba amb una persona ferida per arma blanca

Els fets varen tenir lloc aquest dimarts en un bar al barri de Pere Garau

ARA Balears
1 min
Agent de Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut a Palma un home de 54 anys per presumptament atacar-ne un altre amb un cúter i provocar-li ferides de diversa consideració. Segons ha recollit Europa Press, els fets varen tenir lloc aquest dimarts en un bar del barri de Pere Garau, on es va iniciar una discussió arran d'un deute de 30 euros.

Durant la baralla, la víctima va colpejar el presumpte autor i aquest va abandonar el local. Això no obstant, poc després va tornar al bar i, sense intercanviar cap paraula, va atacar la víctima amb un cúter, amb el qual li feu talls a la cara i al coll, i va fugir.

En arribar al lloc dels fets, els agents varen començar a fer les tasques pertinents per localitzar el responsable, mentre que la víctima va ser traslladada en ambulància a l'hospital. Finalment, els policies varen trobar el presumpte autor dels fets, amb les mans ensangonades. Després d'un escorcoll, també varen poder localitzar el cúter que hauria utilitzat en l'agressió. L'home va ser arrestat acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

stats