Societat 15/11/2021

Detingut per intentar segrestar un home a Palma

Els fets van ocórrer el setembre al barri de Pere Garau

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 55 anys per amenaçar i per intent de segrest. La víctima era un altre home –de Mallorca, però que resideix i treballa a Tarragona– al qual una persona acusava d'haver robat un vehicle amb doblers, segons ha informat el cos policial en una nota de premsa aquest dilluns.

Un conegut de la víctima va anar a veure'l a Tarragona amb una altra persona que el va acusar, amb amenaces, d'haver-li robat una furgoneta amb doblers. Les amenaces van pujar de to i la víctima va començar a rebre més telefonades i missatges d'altres persones relacionades amb aquella persona.

Finalment, quan la víctima ja havia tornat a Palma –a mitjan setembre–, cinc persones el van intentar ficar a la força en un vehicle quan sortia d'una botiga de Pere Garau. L'home va aconseguir fugir i va tornar a entrar dins l'establiment. Davant això, el suposat cap del grup el va amenaçar de mort.

Veient que hi havia clients dins la botiga i més persones als voltants, els sospitosos van partir i la víctima va fugir del lloc dels fets. Així, el grup d'Atracaments de la Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació i va aconseguir identificar una de les persones que haurien participat en l'intent de segrest, en concret el suposat cap.

stats