Estafa
Societat 12/01/2024

Detingut un home que denuncià el robatori d'un dècim de Nadal a Palma

Els fets van ocórrer el passat 24 de desembre, quan un home va denunciar la presumpta apropiació indeguda d'un dècim suposadament premiat

ARA Balears
1 min
La Policia Nacional ha detingut l'home per presumpte delicte d'estafa

PalmaLa Policia Nacional ha detingut, com a presumpte autor d'una simulació de delicte i temptativa d'estafa, un home que havia denunciat l'apropiació d'un dècim de loteria, suposadament premiat amb 6.000 euros en el sorteig de Nadal. Segons ha informat la Policia Nacional en una nota de premsa, l'home havia assegurat que durant les comprovacions de diversos bitllets, l'empleada d'una administració s'havia quedat amb un dels bitllets premiat. No obstant això, les investigacions dels agents van constatar les contradiccions del denunciant.

Els fets van ocórrer el passat 24 de desembre, quan un home va denunciar la presumpta apropiació indeguda d'un dècim suposadament premiat. A la denúncia, el perjudicat assegurava que, quan va acudir a comprovar els bitllets, sabia que entre els 14 que duia algun estava premiat, però, en ser comprovats, va resultar que només un tenia un premi de 20 euros, que li van ser abonats. La suposada víctima va al·legar que estava completament segur que l'empleada li havia retornat només 12 dècims i que trobava a faltar precisament el que estava premiat amb 6.000 euros. El denunciant va traslladar les seves sospites que l'empleada de l'administració no el va escanejar amb la intenció d'apropiar-se'l.

Després de rebre la denúncia per part de la comissaria de Centre, els agents van fer les investigacions necessàries per a l'aclariment del fet denunciat i, després de múltiples comprovacions de recerca policial i de sol·licitar informes tant a Loteries i Apostes de l'Estat com a declaracions i diverses gestions, van constatar les contradiccions. Segons el relat dels agents, van quedar desmentides les declaracions del denunciant, que estaria incorrent en una simulació de delicte i temptativa d'estafa, per la qual cosa va ser arrestat.

stats