Societat 10/06/2020

Detingut per abús sexual a una menor de 16 anys a través d'una xarxa social

El jove, de 27 anys, és un conegut de la família

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional va arrestar dimarts un jove de 27 anys com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual per mantenir contacte amb una menor de 16 anys a través d'una xarxa social amb finalitats sexuals a Palma. Segons informa el cos en un comunicat, l'al·lot era un conegut de la família.

Els agents van tenir coneixement dels fets dilluns d'aquesta setmana quan van rebre una denúncia en dependències policials de la mare de la menor, que els va informar que un home s'havia posat en contacte amb la seva filla a través d'una xarxa social, on havien mantingut converses de tipus sexual. La mare es va adonar dels fets dissabte passat en el moment que va fer servir la tauleta que comparteix amb la seva filla.

Arran d'una notificació d'una xarxa social, va descobrir que l'individu, un conegut de la família, havia estat enviant missatges a la menor amb un alt contingut sexual. També va trobar que s'havien intercanviat vídeos i fotografies de contingut sexual, algunes a petició del major d'edat, i que el presumpte autor havia proposat a l'adolescent citar-se per mantenir relacions sexuals.

Davant això, els agents van detenir el presumpte autor per un delicte d'abusos sexuals a una menor a través d'internet. Cal tenir en compte que a Espanya l'edat de consentiment sexual és de 16 anys, de manera que les relacions amb menors d'aquesta edat constitueixen un delicte.

stats