Successos
Societat 30/03/2024

Detingudes dues dones per fer servir menors per robar a Palma

Empraven els menors com a elements de distracció del personal dels establiments, mentre les dues adultes cometien els furts

ARA Balears
1 min
Turistes al carrer de Sant Miquel a Palma

PalmaFeien servir nins per robar als comerços de Palma. Ara aquestes dues dones de 21 i 23 anys han estat detingudes. Pel que pareix, el seu 'modus operandi' consistia a emprar els menors com a elements de distracció del personal dels establiments, mentre les dues adultes cometien els furts.

La detenció va tenir lloc cap a les 18.30 h del 19 de març al carrer de Sant Miquel, després que un testimoni advertís una patrulla de la Policia Local que en un comerç pròxim unes dones joves amb infants estaven robant. Els agents van interceptar el grup en el moment que sortien de l'establiment portant a les mans material de papereria, joguines, penjolls i bosses.

En un principi, les donen van manifestar que ho havien comprat tot, però finalment van acabar reconeixent la seva sostracció. Els agents van procedir a la detenció de les dues dones per un presumpte delicte de furt. Un familiar no implicat en els fets es va fer càrrec de la custòdia dels menors, que tenen entre dos i nou anys.

stats