Societat 10/06/2020

Detinguda per agredir la seva parella amb un ganivet al coll

Els agents van trobar la víctima estesa en terra semiinconscient

Ara Balears
2 min
Objectes requisats durant la intervenció policial

PalmaAgents de la Policia Nacional han arrestat aquesta matinada una dona de 29 anys com a presumpta autora d'un delicte de maltractament dins l'àmbit familiar per agredir la seva parella amb un ganivet al coll. Els fets van ocórrer cap a la una i mitja de la nit quan el 091 va rebre la telefonada d'emergència des d'un bar del barri de Can Pastilla.

Segons ha informat el cos policial en un comunicat, l'home ferit va acudir al local -on havia estat sopant amb la seva parella moments abans dels fets- per demanar ajuda. Allà, els agents van trobar l'home estès en terra semiinconscient mentre intentava tapar-se una ferida que tenia al coll amb tovallons, també plens de sang, com el terra.

Els testimonis dels fets van explicar que la víctima havia sopat al bar amb la seva parella i la filla d'ella i que durant tota l'estona la dona havia maltractat l'home, fet que va cridar l'atenció a diverses persones que eren a l'interior. Fins i tot, l'agressora va arribar a copejar l'home a la cara amb la mà, a l'interior de la qual portava les claus, tot en presència de la menor.

Moments després de partir de l'establiment, la víctima hi va tornar sagnant pel coll i demanant auxili, perquè, segons va manifestar, la seva parella li havia clavat alguna cosa al coll. En arribar-hi, els agents no van trobar la presumpta agressora, sinó que hi va arribar més tard en taxi.

A l'interior de la bossa, hi van trobar un ganivet de serra amb la fulla punxeguda, que probablement va ser l'arma banca que va utilitzar per ferir l'home. Entre les pertinences, també hi van trobar dos telèfons mòbils, un dels quals era de la seva parella, el qual va afirmar als agents que l'havia perdut.

stats