Societat 18/06/2019

Detenen quatre turistes alemanys per una brega multitudinària a la Platja de Palma

Els clients de la cerveseria els acomiadaren amb crits de "nazis no"

Ara Balears
1 min
Un home apunyala a dos turistes alemanys a la Platja de Palma

PalmaLa Policia Nacional va detenir dissabte passat quatre turistes alemanys que iniciaren una brega multitudinària en una cerveseria de la Platja de Palma que acabà amb diversos ferits lleus i un ferit greu. Segons han confirmat fonts policials a l'ARA Balears, la brega va començar quan aquest grup de turistes començà a llançar gerres de cervesa i cadires a la resta dels clients del local i s'enfrontà a ells. L'incident va acabar amb diversos ferits lleus i un home que va ser traslladat a l'hospital amb un tall al cap.

Un cop arribaren la Policia Local de Palma i la Policia Nacional i aconseguiren frenar la brega i identificar i detenir els quatre alemanys que hi havien participat, la resta dels clients de la cerveseria els acomiadaren amb crits de "nazis no". Tot i aquest fet, la Policia ha informat que segons les primeres investigacions no es pot confirmar que cap dels detinguts tingui relació amb el nazisme.

Després d'aquest fet, cal recordar l'episodi que es va viure el passat 10 de juny a Megapark, quan dos presumptes neonazis alemanys apallissaren un porter negre. En aquest cas, les investigacions sí que demostraren que els dos detinguts formaven part d'un grup 'hooligan' i d'un grup de lluita neonazi.

stats