Successos
Societat 23/08/2022

Detenen dos turistes per pegar una pallissa a un taxista a Magaluf

La víctima ha estat traslladada a Son Espases en estat lleu

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Local de Calvià i de la Guàrdia Civil.

PalmaLa Policia Local de Calvià ha detingut dos turistes britànics de 21 i 22 anys per una agressió a un taxista a Magaluf, a Calvià, segons ha informat Europa Press. La víctima ha patit, entre altres lesions, un tall a la cara. L'home, de 57 anys, ha rebut una primera assistència al lloc dels fets i ha estat traslladat a Son Espases en estat lleu. A hores d'ara, el taxista ja ha rebut l'alta hospitalària.

El succés ha tingut lloc a les 00.30 h d'aquest dimarts. Segons fonts del col·lectiu de taxistes, l'incident hauria començat quan un dels dos detinguts, que anava pel carrer acompanyat de dos joves més, ha pujat al capó del cotxe. El taxista ha baixat del vehicle per recriminar-li l'acció. A continuació, el jove s'ha encarat amb l'home i, posteriorment, l'ha agredit amb cops de puny i coces.

La Policia Local ha localitzat diferents testimonis dels fets i ha aconseguit detenir els presumptes agressors. Les diligències de la investigació s'han traspassat a la Guàrdia Civil. La resta de taxistes de Calvià han fet una petita aturada en solidaritat amb el seu company, si bé s'han cobert els serveis a hospitals i aeroport.

stats