Societat 06/11/2021

Ja són 12 els passatgers detinguts de l'avió que va aterrar d'emergència a l'aeroport de Palma

Son Sant Joan va reprendre els vols cap a la mitjanit de divendres després de tancar el trànsit aeri

1 min
Aeroport de Palma

La Guàrdia Civil, en col·laboració amb la Policia Nacional, va detenir divendres vespre sis dels passatgers de l'avió que va aterrar per una emergència mèdica a l'aeroport de Son Sant Joan. Els detinguts van ser traslladats a dependències judicials. Segons ha recollit aquest dissabte dematí Europa Press, ja són 12 les persones detingudes.

Entre els detinguts hi ha el passatger que estava malalt i va causar l'aterratge. S'estudia la hipòtesi que fos un pla per entrar a Espanya irregularment. Passada la mitjanit, l'aeroport va reprendre l'activitat, tot i que durant l'aturada van haver de desviar-se fins a 13 vols.

Després de rebre l'alta mèdica, el malalt per qui l'avió havia aterrat va ser detingut a Son Llàtzer com a presumpte autor d'un delicte d'afavoriment d'immigració il·legal i infracció de la Llei d'estrangeria. Els agents de seguretat han trobat la resta al carrer Manacor de Palma, a la Cabaneta (Marratxí) i al voltant de l'aeroport.

Durant unes hores de divendres capvespre i vespre, ningú podia ni sortir ni entrar de Son Sant Joan, i els viatgers rebien informació a comptagotes.

stats