Societat 09/03/2021

Detenen set persones per denigrar un home amb discapacitat a Manacor

Els acusats van tatuar dos penis a la cara de la víctima i li van cosir dos dits del peu

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional a Manacor

PalmaLa Policia Nacional ha detingut set persones a Manacor per denigrar un home amb discapacitat intel·lectual. Segons ha informat l'agència Efe, els acusats van sotmetre la víctima a diverses vexacions durant el passat cap de setmana. A més, quan la víctima volia abandonar el domicili dels detinguts, el van retenir i el van castigar físicament i psicològicament perquè l'home no actuava de la manera que ells volien.

Durant el cap de setmana els acusats van tatuar dos penis a la cara de la víctima, van segellar els seus llavis amb cola i li van cosir dos dits del peu, entre altres coses. Segons ha detallat Efe, la víctima va demanar a les seves xarxes socials idees i ajudes per canviar "de look" i divendres passat va citar-se amb els agressors a Palma per, suposadament, ajudar-lo a fer aquest canvi.

Un cop era al lloc on havien quedat van arribar quatre homes i tres dones, que van proposar-li anar a un domicili de Manacor, i la víctima hi va accedir. Poc després d'arribar a Manacor, els detinguts començaren un joc amb la víctima i li feien passar proves, però amb el pas del temps, aquest joc s'acabà convertint en abusos i humiliacions.

Després de tres dies tancat a l'habitatge de Manacor i sofrir nombroses vexacions, la víctima aconseguí escapar i va acudir a la Policia Nacional per denunciar els fets. L'agència Efe ha explicat que actualment els investigadors del cas estan intentant determinar si la discapacitat intel·lectual de la víctima li permetia ser conscient del maltractament al qual estava sent sotmès i condicionava la seva capacitat per resistir-s'hi.

stats