Societat 05/08/2021

Detenen un jove a l'Arenal per violència el vespre de l'agressió mortal al jove neerlandès

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia d'Holanda ha detingut un jove de 19 anys per pegar una pallissa a dues persones a l'Arenal just el vespre de l'agressió mortal a Carlo Heuvelman, el jove neerlandès de 27 anys que va perdre la vida a Son Espases.

No obstant això, i segons detallen el diari holandès Nu i Diario de Mallorca, l'arrestat no és sospitós de l'agressió que va provocar la mort de Carlo quatre dies després dels fets. Així, el detingut va estar involucrat en altres incidents, però no en el de Carlo. De totes maneres, està arrestat per un delicte d'intent d'homicidi.

Segons ha informat Europa Press, aquesta detenció és la primera que es fa des que la Policia holandesa es va fer càrrec de la investigació del cas fa una setmana. Anteriorment, agents de la Policia Nacional a Espanya varen arrestar un jove holandès, de 18 anys, però després de comprovar que no havia participat en l'agressió, el varen posar en llibertat.

La investigació continua per part dels agents holandesos, que de moment han interrogat 11 persones com a testimonis dels fets.

stats