Societat 18/07/2021

Mor a Son Espases el jove agredit per un grup de neerlandesos a la Platja de Palma

La víctima estava ingressada a l'UCI des de dimecres

ARA Balears
1 min
L'Hospital Son Espases.

PalmaEl jove neerlandès de 27 anys a qui un grup de compatriotes seus varen agredir a la Platja de Palma durant la matinada de dimecres ha mort aquest diumenge a Son Espases, segons ha informat Europa Press. El jove turista estava ingressat a l'UCI amb lesions cerebrals molt greus a causa dels cops que va rebre per part dels agressors.

Cal recordar que aquest dissabte la Policia Nacional va detenir un al·lot de 18 anys per suposadament estar relacionat amb la pallissa que aquest grup de neerlandesos va propinar a altres joves de la mateixa nacionalitat, entre els quals es trobava el que ha mort aquest diumenge a Son Espases.

Segons la Policia Nacional, aquest grup havia protagonitzat moments abans una baralla i quan eren a l'altura del balneari 1 es varen trobar amb les víctimes, a les quals varen agredir, suposadament, sense motiu aparent. Com a conseqüència, cinc persones varen quedar lesionades: tres amb pronòstic lleu, una amb múltiples contusions amb pèrdua de coneixement i la cinquena, el jove de 27 anys que ha perdut la vida.

La Policia Nacional, que s'ha fet càrrec de la investigació, va aconseguir identificar els agressors, que estaven de vacances a Mallorca. Però, després de saber que la Policia els seguia la pista, vuit d'ells varen abandonar precipitadament l'illa de matinada, un dia abans del vol de retorn inicialment previst. No obstant això, els agents varen poder arrestar un membre del grup.

La mort de l'home suposa que tant el jove que va ser detingut per la policia com els que varen tornar al seu país podrien ser acusats d'un delicte d'homicidi. La investigació continua oberta.

stats