Societat 17/07/2021

Detenen un jove de 18 anys per la pallissa a un turista neerlandès a la Platja de Palma

La víctima està ingressada a l'UCI de Son Espases

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un jove de 18 anys com a presumpte autor d'un delicte d'agressió, per suposadament estar relacionat amb la pallissa d'un grup de neerlandesos contra altres persones de la mateixa nacionalitat.

Segons ha informat la Policia Nacional aquest dissabte, els fets es varen produir el 14 de juliol, al voltant de les 02.20 hores, a primera línia de la Platja de Palma. Pel que sembla, aquest grup havia protagonitzat moments abans una baralla i quan eren a l'altura del balneari 1 es varen trobar amb les víctimes, a les quals varen agredir, suposadament, sense motiu aparent.

Com a conseqüència, cinc persones varen quedar lesionades: tres amb pronòstic lleu, una amb múltiples contusions amb pèrdua de coneixement i una cinquena, un jove d'uns 27 anys, que va ser traslladat amb lesions greus a Son Espases, on està ingressat a l'UCI.

La Policia Nacional, que es va fer càrrec de la investigació, va aconseguir identificar els agressors, un grup de turistes neerlandesos d'entre 18 i 20 anys que estaven de vacances a Mallorca. Després de saber que la Policia els seguia la pista, vuit d'ells varen abandonar precipitadament l'illa de matinada, un dia abans del vol de retorn inicialment previst. No obstant això, els agents varen poder arrestar un membre del grup, de 18 anys. La detenció es va dur a terme aquest divendres a l'aeroport de Palma. La investigació policial continua oberta.

stats