Societat 26/06/2021

La Policia Nacional intensifica la presència a la Platja de Palma amb l'inici de la temporada turística

Els agents han fet set detencions per furt, la majoria 'in fraganti'

ARA Balears
2 min
Un dels detinguts per furt.

PalmaLa Policia Nacional ha intensificat la seva actuació a la Platja de Palma amb motiu de l'inici de la temporada turística i per prevenir diversos delictes. Així, la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana ha engegat un dispositiu policial que es mantindrà durant tot l'estiu. També hi participa el grup de Policia Judicial de la Comissaria de la Platja de Palma i la Policia Local de Palma, i hi donen suport les unitats de reforç de l'Operació Estiu, en particular les Unitats d'Intervenció Policial (UIP).

A conseqüència d'aquesta mesura, els agents varen intervenir en diversos furts in fraganti, la majoria dels quals varen tenir lloc de nit i a primera línia de platja. Concretament, aquesta matinada devers les 3 h han arrestat un home de 32 anys com a presumpte autor d'un delicte de furt, després que la policia el sorprengués mentre robava la ronyonera d'un dels turistes que eren a la platja. L'individu va fugir corrents, però el varen interceptar més tard i varen aconseguir retornar els efectes personals a la víctima.

Així mateix, dijous varen detenir un home de 43 anys acusat de robar doblers de la caixa d'un local. A més, varen arrestar un menor d'edat com a presumpte autor d'un altre furt de dos telèfons mòbils d'alta gamma feia dos dies en un habitatge vacacional del qual s'havien deixat la porta oberta. Diumenge passat, cap a les 7.30 hores, també varen detenir dos homes de 26 i 18 anys per haver sostret una bossa a uns banyistes, juntament amb una bicicleta que estava protegida amb un pany.

Igualment, varen detenir dos joves de 18 anys com a suposats autors d'un delicte de furt el 6 de juny cap a les 2 h a primera línia de platja. Mentre un dels detinguts entretenia una turista, l'altre li llevava els efectes personals. Tots dos varen fugir, però varen ser interceptats pels agents, els quals varen recuperar les pertinences de la víctima.

stats