Robatori
Societat 14/08/2023

Detenen un home per robar un poni del Safari Zoo de sa Coma

L'animal va ser traslladat en una furgoneta fins a una luxosa finca a Son Vida

ARA Balears
1 min
El poni del safari Zoo de Sa Coma de Sant Llorenç

PalmaLa Guàrdia Civil ha detingut un home com a presumpte autor d'un delicte de furt per robar un poni del Safari Zoo de sa Coma de Sant Llorenç i emportar-se'l fins a una luxosa finca a Son Vida.

Segons ha informat el cos i ha recollit Europa Press, la investigació es va iniciar a final de juliol després de la denúncia presentada per una de les encarregades de les instal·lacions, en què explicava el robatori d'un poni del recinte, juntament amb els seus accessoris de munta.

D'acord amb el relat de l'encarregada, una parella acompanyada d'una nina va accedir al Safari amb una furgoneta de lloguer, i després de finalitzar el circuit en vehicle, es varen dirigir a la zona del zoo per llogar un poni de passeig per a la nina. Després d'observar que no havien tornat l'animal, varen començar a cercar-lo pels voltants, sense èxit, motiu pel qual varen presentar la denúncia.

Arran de la investigació, els agents varen descobrir que el poni havia estat traslladat amb la furgoneta de lloguer fins a una finca de Son Vida. Finalment, els agents varen recuperar l'animal, que va ser tornat als seus propietaris, i varen detenir el presumpte autor dels fets en aquesta urbanització de Palma.

stats