Societat 19/07/2023

Detenen un home a Ciutadella per amenaçar una al·lota amb una catana

Acumula més de vint detencions i ja ha passat per la presó en unes quantes ocasions

Iván Martín
1 min
Agents de servei de la Policia Nacional.

MAÓLa Policia Nacional ha detingut un home amb antecedents policials com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i un altre d'amenaces. L'últim robatori es va produir la nit del 6 de juliol, quan l'assaltant es va apropar a un home per demanar-li unes monedes. Una vegada la víctima s'hi va negar, va començar a donar-li cops fins a llançar-la a terra. Posteriorment li va robar la cartera, amb els doblers del subsidi de la prestació social que acabava de cobrar.

El lladre, alertat per un veí que va presenciar els fets, va aconseguir fugar-se amb els doblers i després de llançar a terra la resta d'objectes a pocs metres del lloc de l'agressió. Les lesions de la víctima no van ser de gravetat: contusions per les diverses puntades de peu i empentes rebudes. A més del robatori amb violència se li imputa un fet anterior que ara s'ha resolt gràcies a diversos testimonis, unes greus amenaces en un local comercial del centre de Ciutadella, on va arribar a amenaçar de matar la víctima, una dona jove, amb una catana.

El detingut acumula més de vint detencions per fets de diversa consideració i ja ha passat per la presó en diverses ocasions.

stats