Successos
Societat 19/04/2024

Detenen un home per entrar dins les cases de dues veïnes i assetjar-les sexualment

La detenció es va produir arran d'una denúncia presentada per una de les víctimes, qui va assegurar que temia per la seva integritat

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home a Palma per entrar dins les cases de dues veïnes i assetjar-les sexualment. Segons ha recollit Europa Press, la detenció va tenir lloc dimecres passat i l'home, de mitjana edat, està acusat d'un delicte de violació de domicili i assetjament sexual. La detenció es va produir arran d'una denúncia presentada per una de les víctimes, qui va assegurar que temia per la seva integritat.

D'acord amb el relat, l'home es va presentar a casa seva dient-li que volia mantenir relacions sexuals. En una de les ocasions, la víctima es va negar a parlar amb ell en aquell moment i li va tancar la porta. Tanmateix, l'home es va quedar davant la porta i hi va trucar insistentment. Després, va botar la barana i va entrar al jardí.

Una altra veïna va veure els fets i va presentar una altra denúncia perquè ja havia estat víctima de fets similars per part del mateix home. Aparentment, l'acusat va accedir durant la nit al jardí del seu domicili, on es va presentar amb una botella de vi per beure-se-la junts i també li va insistir a mantenir relacions. La dona li va demanar que abandonàs la propietat, però l'agressor s'hi va llançar a sobre. Finalment, va poder desfer-se'n i ell va fugir.

L'endemà, li va passar una nota per davall la porta amb el seu número de telèfon i on indicava que volia tenir relacions sexuals una altra vegada. La dona va assegurar que, a més, l'home havia instal·lat càmeres de seguretat, amb les quals presumptament podia controlar si la víctima era a casa o no.

stats