Societat 14/09/2019

Desarticulada una banda que distribuïa cocaïna a 16 punts del nord de Mallorca

Els set detinguts actuaven principalment a Platges de Muro, Alcúdia, Port d'Alcúdia, Pollença i Port de Pollença

Ara Balears
1 min
Imatge del material incautat.

PALMALa Guàrdia Civil ha desarticulat una organització dedicada suposadament al tràfic de drogues amb la detenció de cinc homes i una dona de nacionalitat marroquina, a més d'un setè implicat de nacionalitat espanyola, a Platges de Muro, Alcúdia, Port de Alcúdia, Pollença i Port de Pollença, segons ha informat aquest cos policial.

"El grup, assentat a la badia d'Alcúdia, disposava de 16 punts de venda als punts descrits. La distribució de l'estupefaent es duia a terme pels voltants de les zones d'oci nocturn dels nuclis urbans, segons els horaris i dies de més afluència de persones", explica la Guàrdia Civil en una nota.

Segons explica aquest cos de seguretat, la recerca es va iniciar a final de l'any 2018, quan es va detectar "un grup de persones molt estancat i dedicat en exclusivitat a l'activitat delictiva". Sembla que els integrants es distribuïen les tasques i els punts de venda amb la finalitat d'abastar tant de territori com fos possible.

Als tres escorcolls domiciliaris practicats s'han trobat 245 grams de cocaïna, 300 grams de substància de tall, 15.850 euros, tres bàscules de precisió, a més d'una gran quantitat d'efectes per a l'adulteració i confecció de dosis de cocaïna. Presentats els detinguts davant l'Autoritat, aquesta va decretar l'ingrés a la presó de les set persones.

stats