Societat 25/12/2020

Vuit denúncies per no complir amb el toc de queda a Eivissa

S'han endurit els controls de la normativa anti-covid-19

Ara Balears
1 min
Un agent de la Policia Local

PalmaLa Policia Local de Santa Eulàlia ha posat vuit denúncies per no respectar el toc de queda, fins a la 1.30 h, durant la nit de Nadal. En aquesta primera jornada, s'han endurit els controls de la normativa anti-covid al municipi i, a més, s'han fet dos controls d'alcoholèmia amb resultat positiu.

Cal destacar que des de dijous, i fins a final de les festes de Nadal, el municipi de Santa Eulàlia ha incrementat el nombre d'efectius policials al carrer. L'objectiu és fer més controls a establiments i particulars davant l'augment de la incidència acumulada de casos de coronavirus a l'illa. El nombre de policies actius també s'ha duplicat i hi ha fins a sis patrulles en les franges horàries més crítiques. També hi haurà agents vestits de paisà i s'utilitzaran drons quan sigui necessari.

En els controls d'aquesta primera jornada, s'han posat dues sancions a dos ocupants d'un vehicle que a les 3.40 h tornaven d'un sopar d'empresa. La conductora va donar positiu en el test d'alcoholèmia amb una taxa de 0,95 ml per litre d'aire aspirat.

stats