Successos
Societat 24/09/2022

Demanen 9 anys de presó a un home per violar una dona

Un altre home anirà a judici per violar una dona mentre dormia

ARA Balears
2 min
Audiència provincial de Palma

PALMAAquest dilluns hi haurà, a la Secció Segona de l'Audiència Provincial, la vista prèvia del judici contra un home acusat de violar una dona que havia conegut en les xarxes socials uns dos mesos abans i amb qui mantenia relacions esporàdiques. El dia que la va violar li va provocar un esquinçament als genitals.

El fiscal demana per a l'acusat nou anys de presó i vuit anys de llibertat vigilada, a més d'una indemnització de 20.000 euros. Segons l'escrit de conclusions, els fets van ocórrer l'agost de 2018, quan la jove va acudir al domicili de l'al·lot, amb el qual mantenia relacions íntimes esporàdiques.

En un moment donat, mentre conversaven al sofà, ell es tirar damunt ella i va començar a besar-la amb la intenció de mantenir-hi relacions sexuals. Ella s'hi va oposar i va contar a la Fiscalia, segons explica l'escrit de la institució, que no es trobava bé. Ell, però, de manera agressiva la va forçar a mantenir-hi relacions.

La jove travessava un moment delicat d'estat de salut, ja que estava prenent un tractament de diàlisi per una malaltia renal. A conseqüència de l'agressió, la jove va sofrir un esquinçament als genitals.

Una home abusa d'una dona mentre dormia

D'altra banda, la Secció Primera de l'Audiència Provincial jutjarà aquest dilluns un home acusat de violar una dona al seu domicili mentre ella dormia. En l'escrit d'acusació, el fiscal demana per a l'home vuit anys de presó i cinc de llibertat vigilada pel delicte d'abús sexual.

Els fets es remunten a l'agost de 2017. Segons l'escrit, l'home es va introduir al llit de la dona i, sense que consti intimidació o violència, va aprofitar que la dona dormia i estava despullada, es va posar damunt ella i la va penetrar analment i vaginalment sense que hi hagués consentiment.

stats