Societat 22/05/2022

Demanen 15 anys de presó per a un home per tractar de matar la seva exparella a martellades

L'agressió impedeix a la víctima valer-se per si mateixa en el dia a dia

ARA Balears
1 min
Seu del TSJIB a Palma.

PalmaLa Secció Segona de l'Audiència Provincial jutja aquest divendres un home acusat de tractar de matar a martellades la seva exparella, a qui una brutal pallissa va deixar seqüeles motores i en el sistema nerviós que li impedeixen avui dia valer-se per si mateixa en el dia a dia.

El Fiscal demana per a l'acusat 15 anys de presó pel delicte d'assassinat en grau de temptativa, a més d'una indemnització de 169.000 euros pels danys morals i les seqüeles que li va deixar la pallissa. Segons l'escrit d'acusació, els fets es remunten a l'11 de setembre de 2019. L'acusat havia acudit al domicili de la seva exparella, amb qui tenia dos fills en comú.

En el moment en el qual es dirigien a la porta per abandonar el domicili, l'home va pegar cops de puny a la dona i després va passar a propinar-li nombrosos cops al cap amb un martell de goma i un altre martell metàl·lic acabat en punta.

La pallissa li va provocar nombroses lesions i cicatrius a la cara i al crani i va haver d'estar gairebé un mes a l'UCI de Son Espases i més de tres mesos ingressada, després de ser sotmesa a diverses operacions.

stats