Societat 04/06/2018

Condemnen Cursach a vuit mesos de presó per tinença il·lícita d'armes

Segons la sentència, es declara d'abonament tot el temps que hagi passat a presó preventiva pels fets que s'investiguen a la causa actual

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'ARA Balears.

PalmaL'empresari de l'oci nocturn Bartomeu Cursach ha estat condemnat a vuit mesos de presó per tinença il·lícita d'armes. El jutge del Jutjat Penal número 7 de Palma, Eduardo Calderón, ha dictat una sentència condemnatòria de vuit mesos de presó i privació del dret a la tinença i d'armes durant tres anys i vuit mesos i, a més, ha decretat el comís de la carabina i de tota la munició intervinguda, segons que ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Balears.

Segons la sentència, es declara d'abonament tot el temps que hagi passat a presó preventiva pels fets que s'investiguen a la causa actual, sempre que no haguessin estat computables pel compliment d'altres responsabilitats.

El magnat va passar un any i un mes a la presó preventiva en el marc del cas Cursach.

En el judici, la fiscalia va demanar per a Cursach una condemna d'un any i sis mesos per tinença d'una carabina semiautomàtica i munició clandestina al seu domicili i la defensa en va sol·licitar l'absolució perquè la policia va trobar l'escopeta després de preguntar-li-ho a ell i, a més, l'empresari tenia llicència, encara que estigués caducada.

stats