Societat 19/07/2019

Una nina de 3 anys, en estat crític per haver ingerit èxtasi a Eivissa

La mare de la menor ha explicat que va veure la seva filla emportar-se una pastilla taronja a la boca

Ara Balears
1 min
Una unitat de suport vital bàsic

PalmaUna nina de tres anys, de nacionalitat russa, està ingressada a l'hospital, en estat crític, després d'ingerir èxtasi a Eivissa. Els fets varen ocórrer dijous migdia i la menor va ser ingressada a la Unitat de Vigilància Intensiva (UVI) de l'hospital Can Misses d'Eivissa en estat crític. Pel que sembla, la menor hauria ingerit MDMA i, a causa de la gravetat del seu estat, va ser traslladada en helicòpter a l'UVI pediàtrica de l'hospital Son Espases, a Palma, on, tot i evolucionar favorablement, continua ingressada en estat crític.

Els fets varen tenir lloc dijous al matí, quan la nina era al parc Puig de'n Valls d'Eivissa amb els seus dos germans i els seus pares. La mare ha explicat que mentre observava els seus fills jugant al parc, va veure com la menor s'emportava una pastilla de color taronja a la boca i pocs minuts després començà a trobar-se malament.

La mare assegura que la pastilla la va trobar al parc on jugava i que la ingesta de la droga va ser completament involuntària. A hores d'ara, la Guàrdia Civil continua tractant d'aclarir els fets, mentre la menor continua ingressada a l'hospital Son Espases de Palma pendent d'evolució.

stats