Societat 02/02/2024

Cort tala un arbre de la plaça de Llorenç Bisbal i el PSIB demana la convocatòria "urgent" de la Mesa de l'Arbre

La portaveu del grup municipal socialista, Rosario Sánchez, ha indicat que tant aquesta acció com l'intent de la plaça de Llorenç Villalonga que va ser paralitzat dimarts passat per la justícia són "situacions greus"

ARA Balears
1 min
L'arbre tallat.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha talat un arbre a la plaça de Llorenç Bisbal. En resposta, l'agrupació local del PSIB ha reclamat la convocatòria "urgent" de la Mesa de l'Arbre per sol·licitar informació. La portaveu del grup municipal socialista, Rosario Sánchez, ha indicat que tant aquesta tala com l'intent de la plaça de Llorenç Villalonga que va ser paralitzat dimarts passat per la justícia són "situacions greus" i que "generen alarma entre la població", perquè, ha recordat, els veïns "no en tenien cap informació".

Un operari talant l'arbre.

Sánchez s'ha mostrat "bastant preocupada" pel que considera una "falta de coordinació" entre les diferents àrees municipals i, a més, ha criticat la "manca de transferència quant a la gestió arbòria". La socialista ha demanat a l'Ajuntament que informi de la situació dels arbres a Palma i els seus plans per substituir-los, ja que en un context de canvi climàtic Palma "necessita ombra disponible i vegetació als seus carrers".

stats