Societat 02/11/2021

Cort presenta l'app Palma Diversa per informar les persones estrangeres residents a Ciutat sobre els serveis públics

L'objectiu és millorar l'atenció als ciutadans

ARA Balears
1 min
Sonia Vivas a la sala de premsa de Cort.

PalmaLa regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas, ha presentat aquest dimarts la nova app Palma Diversa, que té l'objectiu d'ajudar les persones estrangeres residents a Ciutat perquè coneguin els serveis d'interès que tenen al seu abast. L'Ajuntament ha destacat que la intenció de l'aplicació és millorar l'atenció als ciutadans.

A l'app hi haurà un ample ventall d'informació i formularis dels diferents serveis d'atenció ciutadana, atenció sanitària, benestar social, habitatge, educació, laboral, esports, cultura i oci i mobilitat. També informació sobre la Xarxa Stop Racisme i orientació a la immigració sobre temes d'estrangeria, entre d'altres. Així mateix s'hi troben la ubicació i les dades de contacte de cadascun, així com enllaços a webs municipals i d'altres que puguin ser d'interès.

En aquesta aplicació la informació apareix endreçada per àrees temàtiques (tràmits generals d'especial interès, per a persones estrangeres, educació, esports, mobilitat, cultura i oci, associacions...). Segons ha explicat Vivas, "des de l'Ajuntament treballam per facilitar-los els tràmits a la comunitat migrada, donant-los orientació i suport com a ciutat d'acollida que som".

stats